Авіаційні правила України «Доступ на ринок послуг з наземного обслуговування в аеропортах», недавно представлені Державною авіаційною службою, не вирішують усіх проблем ринку, що не балансують інтереси основних стейкхолдерів, тому вимагають негайного доопрацювання. На цьому наголосили члени Авіаційного комітету при Торгово-промисловій палаті України під час засідання 25 листопада.

«Авіаційні правила, запропоновані Державіаслужбою, не вирішують питань ринку. На нашу думку, потрібно дотримуватися принципу не заборониш, а лібералізації. Під час підготовки проекту Авіаційних правил було проведено кілька публічних слухань, в яких брали участь і члени Авіаційного комітету при ТПП України. Однак, на превеликий жаль, наші рекомендації навіть не були враховані. Ринок праці в аеропорту необхідно лібералізувати, але і також встановити поріг, з якого починається стан, коли аеропорт не впливає на загальний ринок » - зазначив Голова комітету Є. Дихне.