Круглий стіл: «Стратегія розвитку авіаційного транспорту та аеропортів»

Автор  , Опубліковано в Анонси

02 жовтня 2017 року о 15-30 запрошуємо Вас на розширене засідання Авіаційного комітету при Торгово-промисловій палаті України, що пройде у форматі круглого столу за участю Громадської ради при Державіаслужбі, Федерації роботодавців транспорту, ГС "УАТА" та юридичної компанії ECOVIS Бондар та Бондар, та буде представлено до обговорення проект Стратегії розвитку авіаційного транспорту та аеропортів України.

Увага! Для участі у заході попередня реєстрація обов'язкова за посиланням: https://goo.gl/forms/oGen9nxihUbKdl2B2

Організатори зберігають за собою право припинити реєстрацію у разі набрання максимально можливої кількості учасників. Зареєстрованим учасникам буде надіслано підтвердження.

Місце проведення: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33, зала 401, приміщення ТПП України.

Довідково: Стратегія розвитку авіаційного транспорту та аеропортів розробляється за рішенням, що було прийняте на Нараді під головуванням Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б. щодо розвитку авіаційних пасажирських перевезень від 3.07.2017 року.

За додатковою інформацією щодо заходу звертайтеся, будь ласка, до Секретаріату Авіаційного комітету за тел.: (096) 816-77-97 або на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (контактна особа – Юлія Красовська).