Анонс: Обговорення проекту Авіаційних правил України «Порядок надання і анулювання прав на експлуатацію повітряних ліній»

Автор  , Опубліковано в Анонси

Авіаційний комітет запрошує до обговорення проекту наказу Державної авіаційної служби України «Про затвердження Авіаційних правил України «Порядок надання і анулювання прав на експлуатацію повітряних ліній», організованого Авіаційним комітетом при Торгово-промисловій палаті України разом з Комітетом АПУ з транспортного права.

На засіданні пропонується обговорити практичні та юридичні аспекти порядку надання і анулювання прав на експлуатацію повітряних ліній.

Увага! Для участі у заході попередня реєстрація обов'язкова за посиланням http://uba.ua/ukr/events/2289/registration/

Організатори зберігають за собою право припинити реєстрацію у разі набрання максимально можливої кількості учасників. Зареєстрованим учасникам буде надіслано підтвердження. Членам Авіаційного комітету реєстрація не потрібна.

Дата: 28 березня 2017 року з 14-00 до 16-00.

Місце проведення: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33, приміщення ТПП України.

За додатковою інформацією щодо заходу звертайтеся, будь ласка, по тел.: (044) 492-88-48 або пишіть на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Контактна особа – Вікторія Доценко.