Аеропорт "Бориспіль" запрошує на захід "Мистецтво діалогу з пасажиром: звичайний меседж по-новому"

Автор  , Опубліковано в Анонси

6 грудня 2018 року аеропорт «Бориспіль» спільно з Авіаційним комітетом при ТППУ та партнерами запрошують Вас взяти участь у заході "Мистецтво діалогу з пасажиром: звичайний меседж по-новому" - "Infrastructure World café: Promo Search", що відбудеться в місті Київ.Проект спрямований на обмін досвідом у сфері маркетингу, PR, реклами та «мозкові штурми» за участі самих гостей. Акцент – специфіка інфраструктурних державних та комунальних підприємств. На Вас чекатимуть промо кейси профільних експертів, великих державних компаній та лідерів приватного сектору економіки. Нас об’єднає фантастична локація – захід відбудеться в розкішних залах Національного музею мистецтв Богдана та Варвари Ханенків! Популярний формат «World café» дозволить гостям вишукано та продуктивно провести час. Протягом івенту учасники влаштуються в імпровізованій «кава зоні» за столиками по 5-6 чоловік. Кожна презентація авторитетних стейкхолдерів закінчуватиметься «Coffee time» для професійних дискусій на задану спікерами тему. Ми за невимушене спілкування, тому в ході дискусій гостей будуть частувати та розважати розіграшами подарунків. У такому легкому стилі разом ми «розкачаємо» комунікаційні навички та знайдемо відповіді на безліч питань.
Зокрема:
• Чи працює пряма реклама?
• Як формувати таргетинг пасажирів?
• Що ефективніше, реклама чи PR?
• Чи достатньо того, що ми робимо?
• Як змусити спожити інформаційний меседж?Та на багато-багато інших запитань. «Родзинкою» фіналу заходу стане промо кейс від аеропорту «Бориспіль» - новий сезон щорічного проекту «Sky Swallows» (Небесні ластівки), присвяченого міжнародній авіамоді. На «Infrastructure World café: Promo Search» гостям представлять фотороботи переможців 10-ти номінацій «Sky Swallows-2018».Мета нашого заходу – креатив, обмін нестандартними ідеями та прагнення до інновацій.Зауважуємо, що це закритий захід, на який передбачена акредитація та не більше 2 осіб від організації. Запити на участь слід надсилати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. В тілі листа необхідно вказати ПІБ, організацію, яку представляєте та займану посаду. Якщо потрібне уточнення або порада, будь ласка, звертайтеся за контактами: +38 (063) 980 66 73. А також слідкуйте за оновленнями на Facebook-сторінці івенту «Infrastructure World café: Promo Search». «Infrastructure World café: Promo Search» - 6 грудня, початок о 14:00.

Пам’ятайте - ПОВІТРЯ ПОВНЕ ІДЕЙ!